En blogg om svenska och multinationella företag

Nike och jag


skrivet den 08 dec av Admin, klockan:13:56
När det gäller kläder så kan jag inte säga att jag köper så mycket som kommer från just Nike. Men däremot när det gäller skor så är det de enda sportskorna som jag köper. Jag vet inte om detta beror på att de allra första sportskorna som jag hade var just Nike och att jags edan dess bara har fortsatt att handla just Nike. Men jag vet att jag några gånger förutsättningslöst har gått in i en butik för att köpa skor och ofta utan att jag tänker på det kommer jag ut med just ett par Nike. Deras skor passar helt enkelt mina fötter och jag trivs väldigt bra i dem. Det som jag senast köpte från Nike var ett par joggingskor och de har jag fortfarande och jag trivs väldigt bra med dem. Det här är ett multinationellt företag som jag tror kommer att fortsätta att växa.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt