En blogg om svenska och multinationella företag

Nestlé och jag


skrivet den 12 dec av Admin, klockan:14:00
Som jag nämnde lite tidigare så handlar jag inte så många produkter som kommer från Nestlé. Eller rättare sagt gjorde jag inte det förut men nu gör jag det. Detta beror nämligen på att jag numera bor utomlands ett land i Asien där det säljs väldigt många produkter från Nestlé. Betydligt mer än i Sverige vilket förvånar mig något. Jag undrar varför Nestlé är så stort just här i Asien och inte alls lika stor i Europa. Även om det är stort även där men det kanske handlar om att de säljer olika produkter i olika delar av världen. Som här i Asien säljs det jättemycket mejeriprodukter från Nestlé. Så som yoghurt och mjölk och ost och liknande. Det har jag i alla falla inte handlat tidigare, inte från märket Nestlé. Jag trodde inte innan jag kom till Asien att detta var ett så stort företag som det är. Jag vet inte om jag innan jag kom hit skulle säga att detta var ett multinationellt företag.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt