En blogg om svenska och multinationella företag

IKEA och jag


skrivet den 10 dec av Admin, klockan:13:59
Jag tror att alla som bor i Sverige minst har en möbel som kommer från IKEA. Det finns säkert de som liksom jag har nästan hela sina hem inredda med IKEA-möbler. Jag älskar IKEA. Det är billigt och det finns väldigt många modesaker så att säga. De följer trenderna samtidigt som de även har de gamla klassiska stilarna också vilket gör att alla oavsett vad man har för smak kan hitta något som de tycker om på IKEA. Sedan är det ju faktiskt så att de även säljer mat, mat som är billig och mat som är svensk. För mig personligen som bor utomlands och som med jämna mellanrum blir sugen på svensk mat är det perfekt att det finns ett multinationellt företag som IKEA dit jag kan gå och inte bara handla möbler utan även få tag på svensk mat vilket man saknar när man inte har ätit det på ett tag.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt