En blogg om svenska och multinationella företag

Apple, mina erfarenheter


skrivet den 16 dec av Admin, klockan:14:02
Man kan ju tycka att jag har snöat in lite på Apple eftersom jag nu tillägnar ett fjärde blogginlägg till datorjätten, men faktum är att Apple kanske är det företag som är på allas läppar, vid sidan av från ett svenskt perspektiv Ikea och kanske… ja, Volvo eller SonyEricsson. Fast då känns ju Apple som betydligt hetare. Just deras historia, och så den karismatiske ledaren Steve Jobs. Jag har ännu inte läst boken, men jag lovar att köpa den så fort jag får tillfälle. Det är en biografi man måste läsa, känns det som. I alla fall, till mina erfarenheter så har jag haft en Appledator i hela mitt liv, både hemma och i jobbet. Jag är en väldigt nöjd kund, och kan inte föreställa mig en tillvaro utan en Macintosh. I dagarna funderar jag på vilken dator jag ska köpa härnäst  att det blir en Macintosh är redan klart, men frågan är vilken modell. Detta är ett stort nöje, och jag kollar ofta på Apples hemsida men även på andra hemsidor där man kan få ta del av rykten och så. Det finns en jättebra sajt som heter Mac rumors, och där får man läsa allt tissel och tassel om Apple.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt